Ingen strøm - relæ eller sikring

Hvis du mangler strøm i hele eller dele af din bolig skyldes det ofte, at der er sprunget en sikring eller at relæet er gået.


Tjek først dine sikringer.


Manglende strøm kan dog også skyldes fejl hos Elforsyningen.
Start med at undersøge, om der er lamper tændt hos naboen eller på trappen, før du leder efter fejl i din egen lejlighed.Relæet er gået
HFI/HPFI-relæet kan slå fra, hvis der er fejl i ledningsnettet i boligen eller i dine elektriske apparater. Det vil normalt betyde, at der slet ikke er strøm i din bolig.


Hvad kan du selv gøre?

  1. Sluk alle apparater og tænd relæet. Tænd apparaterne ét ad gangen (og sluk dem, før du tænder et nyt) - på den måde finder du ud af, hvilket apparat som får relæet til at slå fra - og som der er fejl i.
  2. Hvis dette ikke fik relæet til at slå fra, kan problemet skyldes overbelastning. Da vil du kunne undgå at strømmen går ved ikke at benytte så mange apparater ad gangen.


Endelig kan manglende strøm i boligen også betyde, at strømmen er blevet afbrudt på grund af manglende betaling.Løser det ikke problemet?

Kontakt da vores ejendomsfunktionær i kontortiden, eller send din fejlmelding pr. e-mail.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.