Problemer med huslejen

Ændrer dit liv sig, så din økonomi bliver så stram, at det er svært at få råd til huslejen, er det vigtigt, at du gør noget med det samme.


Undlader du blot at betale huslejeregningerne, risikerer du i sidste ende at blive sat ud af boligen.


Boligsikring

Du har muligvis ret til boligsikring, uden at du ved det. BL har udgivet en folder, der beskriver mulighederne for at få boligydelse og boligsikring - den kan du finde på BL's hjemmeside.

Får du ikke allerede boligsikring, kan du desuden kontakte "Udbetaling Danmark" for at høre, om du har ret til dette. Du kan evt. få hjælp i "Borgerservice"


Gældshjælp 

Har du gældsproblemer, som du har svært ved at løse selv, kan du hente hjælp hos Forbrugerrådet, der har oprettet en gældsrådgivning for personer med lav indkomst, stor gæld og et lavt rådighedsbeløb.

Du kan læse mere hos Forbrugerådets gældsrådgivning


Retshjælp 

I Frederikshavn findes uafhængig og gratis retshjælp, som hjælper borgere ved juridiske problemer.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.