Toilettet løber

Toiletter kan stå og løbe - det vil sige, at der løber lidt eller meget vand ud, selvom du ikke har skyllet ud. Det er vigtigt, at der gøres noget ved det løbende vand, da selv lidt vand over tid bliver til rigtig mange liter vand - og dermed er der et stort vandspild. Vand koster ca. kr. 80,00 pr. m3, så det bliver hurtigt til mange penge....Hvad kan du selv gøre?


Hvis der løber meget vand ud, bør du lukke for hanen bag toilettet, så der ikke er et stort vandspild, indtil vi kommer for at reparere toilettet. Bemærk, at fra du lukker på hanen, går der lidt tid, før toilettet stopper med at løbe. Det skyldes, at der er flere liter vand i toilettet, som skal løbe ud først. 
Hvis du skal bruge toilettet, er det letteste at fylde lidt vand i en spand og skylle ud på den måde.Du skal fejlmelde løbende toiletter. Kontakt ejendomsfunktionæren i kontortiden, eller send en e-mail.

God bolig energi

Din lejlighed er bygget, så dine udgifter til el, vand og varme bliver meget små. Et effektivt anlæg til ventilation sørger for, at luften i lejligheden løbende bliver skiftet ud til gavn for indeklimaet.

En god økonomi og et sundt miljø i lejligheden kræver dog, at du indretter dine daglige vaner efter, at du bor i et moderne, energirigtigt byggeri. Vi har gjort det let for dig og samlet en række gode råd her på hjemmesiden.

Læs her, hvordan du bor sundt og godt i din nye lejlighed.